Onze diensten

Vakmannen met passie voor renovatie

Expertise

Elektriciteitswerken

Wij verzorgen al uw elektriciteitswerken tot in de puntjes en conform de Belgische wetgeving. Onze troeven zijn dat we naast elektriciteitswerken meer als 20 jaar ervaring hebben met renovatiewerken waardoor al uw werken tot in detail afgewerkt kunnen worden.
Voor, tijdens en na de werken staat communicatie steevast op nummer 1.
Een constante projectopvolging is gegarandeerd. Uiteraard zijn wij dag en nacht bereikbaar voor vragen van onze klanten.

Elektriciteitswerken voor vernieuwing?

Bij ELAT BV bent u aan het juiste adres. Wij verzorgen al uw elektriciteitswerken tot in de puntjes en conform de Belgische wetgeving. Onze troeven zijn dat we naast elektriciteitswerken meer als 20 jaar ervaring hebben met renovatiewerken waardoor al uw werken tot in detail afgewerkt kunnen worden.

Wij bieden tal van elektriciteitswerken aan zoals:

  • Alle elektriciteitswerken (groepenkast vervangen, elektrische draden aanleggen, situatieschema, eendraadsschema‚Ķ)
  • Domotica
  • Slimme apparaten (HomeKit, Google home…)
  • Laadpalen
  • En meer..
Expertise

Laadpalen

Elektrisch rijden is het begin van een duurzaam toekomst. Ook wij als gecertificeerde installateurs kunnen er niet omheen en bieden installaties aan van laadpalen voor zowel thuis als op de zaak.

Sommige wagens worden geleverd met een kabel die men kan gebruiken in een “normaal huishoudelijk stopcontact”. Dat type kabel (mode 2) beperkt echter de stroomsterkte tot tussen 8 en 13 amp√®re. Hierdoor zal men een laadtijd hebben van gemiddeld 6 tot 8u. Bovendien zijn huishoudelijke stopcontacten niet bestemd voor zo’n lang intensief gebruik.

Met “mode 3” laadpunten kan men veilig laden aan hogere stroomsterktes. Deze laadpunten worden rechtstreeks aangesloten aan het verdeelbord en beschikken over een aangepaste stroomkring en een speciale beveiliging. Als men kiest voor een laadpunt zal de gemiddelde oplaadtijd 1 tot 4u zijn. Kiest men voor een snellader, laad je de batterij op, op gemiddeld 20min.

Installatie

Om thuis een laadpunt te laten plaatsen zal je een extra automaat moeten plaatsen in je verdeelbord waar je het laadpunt rechtstreeks op laat aansluiten. In sommige gevallen zal je gehele installatie moeten worden verzwaard. Onze technieker zal eerst komen nameten en eventueel een tijdje uw installatie monitoren om je verbruik te kennen.

Expertise

Liftonderhoud

Wij verzorgen het liftonderhoud van liften, trapliften, verhelpen liftstoringen en adviseren bij zowel grote als kleine klanten. Wij hebben ervaring met verschillende soorten merken zoals ThyssenKrupp, ORONA, OTIS, KONE, Schindler …

Het preventief onderhoud is een absolute vereiste om het goed functioneren en een comfortabele werking te garanderen van uw lift. Zo worden onnodige kosten in de toekomst vermeden. Een goed onderhoud zorgt voor een betrouwbaar gebruik van uw installatie.

ELAT BV zorgt er steeds voor dat uw liftinstallatie binnen een zo kort mogelijke tijdspanne terug optimaal functioneert.Dankzij een team van gespecialiseerde technische medewerkers met een uitgebreide kennis van verschillende soorten liften, zijn wij in staat een breed gamma merken te onderhouden, ongeacht het type en bouwjaar. Wij hebben ervaring met verschillende soorten merken zoals ThyssenKrupp, Coopma ORONA, OTIS, KONE, Schindler …

Ben je op zoek naar een onderhoudscontract op maat of eenmalige onderhoud van uw lift of traplift?

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte
Expertise

Renovatiewerken

Wij verzorgen uw renovatie van A tot Z. Door onze 20 jaar lange ervaring, kunt u bij ons terecht voor tal van renovatiewerken. Uw handen vol met verschillende aannemers is bij ons verleden tijd. Door onze diversiteit in vakmanschap, kunnen we al onze werken tot in detail afleveren.

Of u nu enkel een badkamer wil renoveren of echt grote renovatiewerken voorziet doorheen heel uw woning, bij ELAT BV bent u aan het goede adres. Wij verzorgen uw renovatie van A tot Z. Door onze 20-jarige lange ervaring, kunt u bij ons terecht voor tal van renovatiewerken. Uw handen vol met verschillende aannemers is bij ons verleden tijd. Door onze diversiteit in vakmanschap, kunnen we al onze werken tot in detail afleveren.

Kies voor kwaliteit en vraag een vrijblijvende offerte aan
Expertise

Dakwerken

Is uw dak aan vervanging toe of moet er nog een nieuw dak op uw nieuwbouw gelegd worden? Bij ELAT ELECTRICS kan u elk type dak laten leggen.

Is uw dak aan vervanging toe of moet er nog een nieuw dak op uw nieuwbouw gelegd worden? Bij ELAT BV kan u elk type dak laten leggen. Voor de dakbedekking kan u onder meer kiezen voor klassieke dakpannen, roofing en nog veel meer. Het aanleggen van een dakterras in hout of kunststof kan u trouwens ook aan ons uitbesteden.

Kies voor kwaliteit en vraag een vrijblijvende offerte aan
Expertise

Gevelwerken

Voor de bekleding van uw nieuwbouw gevel of bestaande gevel heeft u meteen de juiste vakman te pakken. We plaatsen zowel gevelplaten als crepi gevelbepleistering..

Voor de bekleding van uw nieuwbouw gevel of bestaande gevel heeft u meteen de juiste vakman te pakken. We plaatsen zowel gevelplaten als crepi gevelbepleistering. Ook schilderwerken en gevelisolatie voor bestaande gevels behoren tot ons dienstenpakket.

Kies voor kwaliteit en vraag een vrijblijvende offerte aan

Kortsluiting, storing of noodgeval? Bel ELAT!

Wij helpen u graag uit de nood. 24/7
Bel: 0495 66 44 84